Ofte stillede spørgsmål og svar

Før køb

Nibucopenhagen.com leverer til hele verden. Når du vælger hvilket land du er bosiddende I, vil fragtbeløbet automatisk blive nævnt.

Ja! – når du har samlet de varer, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos globalcollect/quickpay.
Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med ssl (secure socketlayer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Transmissionen er godkendt af nets og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.

Du skal blot indtaste din kode på betalingssiden (når du er ved betalingsdelen), og den vil automatisk fratrække beløbet på ordren. Såfremt rabatkoden ikke er indtastet korrekt, er det ikke muligt at benytte denne senere på samme ordre. Du kan naturligvis benytte koden på dit næste køb på nibucopenhagen.com

Nibucopenhagen.com accepterer:

  • Dankort
  • Visa/dankort
  • Visa electron
  • Mastercard
  • American Express
  • Maestro
  • Paypal
  • Mobilepay

Ja, vi tilbyder også betaling med MobilePay.

Nibucopenhagen.com accepterer alle betalingskort der er udstedt indenfor Europa og USA.

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte info@nibucopenhagen.com. Vi bestræber os naturligvis på at svare alle e-mails indenfor 24 timer på alle hverdage. Du er også velkommen til at sende en besked på Instagram, hvor vi løbende besvarer henvendelser ligeså.

Alle vores styles er designet i Danmark, og produceret i Kina.

Efter køb

Vi sender ofte varen ud samme dag som ordren lægges, og kan derfor ikke garantere, at vi kan nå, at annullere din ordre inden den er afsendt. Sker det at du fortryder dit køb umiddelbart efter bestilling, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice info@nibucopenhagen.com. Hvis vi ikke kan nå at annullere din ordre, så kan du også nægte modtagelse af forsendelsen. 

Herefter vil forsendelsen automatisk blive sendt retur til NIBU, og du vil indenfor 14 dage blive kontaktet af en kundeservice medarbejder med henblik på at refundere det betalte beløb. Bemærk dog at der vil være et administrationsgebyr på 59,00 kr. ved manglende afhentet pakke.

Sker det at du fortryder købet efter at have modtaget ordren, kan du sende varen retur med GLS indenfor 14 dage efter at du har modtaget varen. 

I juleperioden tilbyder vi naturligvis forlænget returret for alle ordrer. Det betyder at alle ordrer der er bestilt fra 1. november 2022 kan returneres frem til 31. januar 2023.

Du har 7 dage til at afhente din GLS pakke. GLS har valgt at reducere antallet af afhentningsdage til 7 kalenderdage for at skabe mere plads i deres pakkeshops.

UAFHENTEDE PAKKER 

Ikke afhentede pakker, der kommer retur til Nibucopenhagen.com, pålægges et gebyr på kr. 59,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet. 

Når din ordre er godkendt vil du modtage en bekræftelse pr. E-mail, hvori vi bekræfter vi har modtaget din ordre. Husk at checke din spammail da bekræftelsen godt kan ende der.

Vi bestræber os på at ordrer afsendes på hverdage inden for 1-2 hverdage. I ekstra ordinær travle perioder med udsalg eller højtider kan der gå op 6-7 hverdage.

OBS! Du har 7 dage til at afhente din GLS pakke. GLS har valgt at reducere antallet af afhentningsdage til 7 kalenderdage for at skabe mere plads i deres pakkeshops.

UAFHENTEDE PAKKER 

Ikke afhentede pakker, der kommer retur til Nibucopenhagen.com, pålægges et gebyr på kr. 59,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet. 

Du vil modtage et Track-and-Trace nummer pr. e-mail når varen er afsendt, således du kan følge din vare.

Du har 7 dage til at afhente din GLS pakke. GLS har valgt at reducere antallet af afhentningsdage til 7 kalenderdage for at skabe mere plads i deres pakkeshops.

 

 

Du kan købe en returlabel til GLS her. Denne returlabel koster 45,00 kr. 

Du har 14 dages returret hos nibucopenhagen.com, og du kan sende pakken retur med GLS indenfor 14 dage efter at du har modtaget varen. 

Du behøver ikke benytte vores returlabel du kan købe hos os, du er også velkommen til at returnere med Postnord eller lign. udbyder. Dog er DAO og lign. udbydere ikke muligt, da de leverer om natten, hvor der ikke kan opnås kvittering for at vi har modtaget pakken, som er din sikkerhed for at pakken er kommet godt frem til os.

Ønsker du at sende varen retur skal du udskrive og udfylde den returseddel/følgeseddel som er vedhæftet som PDF i din ordrebekræftelses mail. Derefter skal du sende varen til nedenstående adresse. (bemærk pakken skal sendes direkte til vores returadresse, vi afhenter ikke pakker I pakkeshop eller lign. Der kan ikke sendes returvarer med DAO, da disse leveres i et tidsrum hvor der ikke kan kvitteres for levering af pakken, som er din sikkerhed for at pakken er afleveret)

Det er ligeledes ikke muligt at returnere returpakker til vores adresse personligt, pakkerne skal afsendes således der kvitteres for levering.

Såfremt du ønsker at returnere alle produkter på din ordre (refundering), returnerer vi naturligvis beløbet for dit produkt samt beløbet du betalte for fragt(45,00 kr. for pakkeshop/erhvervslevering) på din ordre.  

Essora ApS

att.: Nibu Copenhagen
Kanalholmen 16L
2650 Hvidovre

Du betaler selv for denne type returforsendelse uanset om du returnerer et eller alle produkter, og du kan købe en returlabel til GLS her

Ønsker du at ombytte til anden størrelse, så dækker NIBU naturligvis for GLS leveringen ud til til dig med den nye størrelse.

Bemærk venligst at du vil kunne hæfte for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Hvis du har taget varen I brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering I hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Ligeledes er det vigtigt at din pakke returneres forsvarligt.

Din følgeseddel er vedhæftet som et PDF dokument i den ordrebekræftelses mail vi har afsendt til dig i forbindelse med ordreafgivelsen. 

Såfremt det ikke er muligt at udskrive denne, så er du også velkommen til at vedlægge en håndskrevet note med dit ordrenr. dit navn, tlf. nr. samt notere om du ønsker at ombytte til anden størrelse eller beløbet retur.

Du kan købe en returlabel til GLS her

Det er vigtigt at du udfylder postnr. samt adresse korrekt, da systemet hos GLS ellers ikke kan afsende en label automatisk. 

Når du køber en returlabel via ovenstående link afsendes denne automatisk indenfor 5 minutter, såfremt den ved en fejl ikke er kommet frem, kontakt gerne info@nibucopenhagen.com.

Du vil ikke få besked om når din returpakke er leveret til os, men vi kan anbefale at tjekke dit trackingnr. der er noteret på din returlabel via www.gls.dk, hvor du kan se om din pakke er afleveret. 

Når vi har modtaget din returpakke har vi op til 10 hverdages behandlingstid, vi bestræber os naturligvis på at foretage dette hurtigere.

Du vil først få en e-mail når din returnering eller ombytning er håndteret.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@nibucopenhagen.com, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Det er ikke muligt at kontakte os telefonisk, og grunden til dette er at vores erfaring viser at vi kan hjælpe hurtigst og mest konkret på din forespørgsel via e-mail. Vi besvarer e-mails hurtigst muligt, der kan dog gå 1-2 hverdage ved travlhed. 

Når du placerer din ordre vil dit kreditkort blive autoriseret, og du vil derefter modtage en e-mail med bekræftelse på at ordren er gennemført. Betalingen vil først blive fratrukket din konto når varen er afsendt. Såfremt din betaling ikke skulle blive gennemført, vil du kunne se dette med det samme på bestillingssiden.

Såfremt din ordre mod forventning ikke skulle være kommet frem indenfor 5 hverdage bedes du kontakte info@nibucopenhagen.com

Såfremt du modtager en defekt vare, vil vi naturligvis altid være behjælpelig. Du må meget gerne sende en e-mail til info@nibucopenhagen.com, hvor du noterer dit ordre. nr. samt vedlægger et foto. 

Såfremt du oplever en reklamation på en vare du har købt hos os, vil vi naturligvis altid gerne være behjælpelige. Du må meget gerne sende en e-mail på info@nibucopenhagen.com med beskrivelse af reklamationen, billede/video hvor reklamationen vises/forklares samt dit ordrenr., derefter vil vi finde en løsning.